SPOŠTOVANE ČLANICE, ČLANI!

 

Dovolite mi, da Vam v teh težkih časih napišem nekaj spodbudnih besed. Vsem osebam z okvaro sluha in tudi vsem ostalim, ki so v našem društvu želim, da v tem hudem času, ko razsaja bolezen korona virus želim predvsem pozitivnih misli, naj Vas ne zajame strah, malodušje, bodite pozitivni. Upoštevanje navodil in priporočil, ter vseh ukrepov, ki jih je sprejela vlada naj vam ne bo breme, kajti le skupno lahko premagamo to zahrbtno bolezen. Upam, da dobite vse potrebne informacije od vsepovsod. Za gluhe so na TV Slovenija 1 in TV Slovenija 3 vse oddaje tolmačene v SZJ, žal povsod ni podnapisov zaradi česar so nekateri prikrajšani na kar je že opozorjeno.

V društvu smo v teh časih do nadalje zaprti in delujemo preko SMS, spletne strani in po elektronski pošti od doma. Želim, da ste vsi člani našega društva informirani o vsem dogajanju in ukrepih. Dosegljivi smo na vseh kontaktih društva, ki so bila posredovana v prejšnjih mejlih in obvestilih. Tako po SMS, elektronski pošti, spletni strani ter FB, tudi po telefonu.
Žal v teh časih odpadejo vse aktivnosti, druženja v društvu in ostale ne nujne dejavnosti.
Sproti Vas bomo obvestili o vseh pomembnih zadevah okrog vsega, kar bo za osebe z okvaro sluha pomembno.
Če bo imel kdo kakršno koli problem nas pokličite in Vam bomo pomagali. Vedite, da tudi v teh hudih časih nismo pozabili na Vas.
Bodite optimistični, pozitivni, upoštevajte navodila, ki so vsak dan po TV in tudi v okviru posameznih občin.

 

OSTANITE DOMA, OSTANITE ZDRAVI, PAZITE NASE, SE VIDIMO ČIMPREJ.

 

Vaš predsednik in strokovne delavke MDGN Velenje
Franc Forštner