DRUŽABNO SREČANJE ČLANOV S PIKNIKOM

 

V soboto, 13.8.2016 smo se člani MDGN Velenje ob 10.uri zbrali na piknik lokaciji Pri Dobniku v Velikem Vrhu. Najprej smo pomalicali in si nabrali moči, potem pa so sledile šaljive Igre brez meja. Zbrali smo 4 ekipe po 5 članov: Pisančki, Rozeki, Zelenčki in Rdečki. Pomerili so se v metanju škornjev, metanju na koš, podajanju vodnih balonov, ipd. Vzdušje je bilo vseskozi sproščeno, veliko je bilo smeha in dobre volje. Med igrami smo naredili kratek premor za popoldansko malico, nato pa nadaljevali z igrami. Po končanih igrah smo preračunali rezultate in podelili praktične nagrade vsem štirim ekipam. Druženje so nam popestrili tudi naši muzikantje. MDGN Velenje se zahvaljuje vsem udeležencem za zabavne trenutke in lepe spomine! Nasvidenje do naslednjič!


Janja Krajnc

 


Ker se radi družimo, smo gluhi in naglušni spet imeli lep piknik. Franc vedno poskrbi za vse podrobnosti in malenkosti, le v enem ga pa ženske prekosimo, namreč on ne peče peciva. Imamo kar nekaj zelo pridnih žensk, vedno si vzamejo čas in kaj spečejo. Tako je miza polna dobrot. Pa da ne bi tisti, ki ste ostali doma mislili, da smo samo jedli, ne ne. Zelo domiselne igre je Franc pripravil. Lahko smo vsi sodelovali. Nekaj jih je ostalo pri mizah, saj smo potrebovali tudi take, da so se nam smejali in mi z njimi, igre so bile namenjene smehu in sproščanju nikakor pa ne tekmovanju. Ne morem pa si kaj, da vam ne bi povedala, ena skupina smo bile same ženske, vse ostale skupine pa mešano. Boste rekli, pa kaj, res nič takega ni, vendar smo se borile kot levinje, pa ne za zmago, temveč da pokažemo sebi in drugim da, zmorejo tudi ženske. Franc je rekel dobre ste, bile smo prve od štirih skupin. Moram povedati, da smo se res imeli lepo v prelepi naravi, čisto smo se sprostili in uživali. Seveda je v tem stresnem tempu vsakdanjega življenja to zelo pomembno in potrebno. Zato prosim vse člane, da se udeležijo v čim večjem številu takšnih dogodkov, pa lepo prosim ne iščite izgovorov, samo pridite in uživajte, v soboto je bil zraven tudi gospod ki jih šteje 91 let, pa ne da je bil samo tam, tudi pri igrah je sodeloval. Zelo pohvalno koliko volje ima.
Franc, hvala ti v našem imenu za tvoj trud in prosti čas ki ga porabiš za nas. Z veseljem pa že čakamo na naslednje druženje.

 

Milica Krašovec

 

 

Več fotografij: SLIKOVNA GALERIJA