ZBOR ČLANOV DRUŠTVA 2017

 

Sreda, 15.3.2017 je bila za naše društvo poseben dan. Sklical se je namreč volilni zbor članov, ki se je pričel ob 16.uri v dvorani Mladinskega hotela Velenje. 4 leta so minila in mandati za organe društva so se iztekli. Priprave na ta dan so bile precej obsežne, ker so se najprej preko razpisa zbirale kandidature, potem jih je volilno verifikacijska komisija pregledala in poročilo podala upravnemu odboru. Zbralo se nas je zelo veliko, kar kaže na to, da je društvo zelo aktivno in prepoznavno. Članstvo se vsako leto povečuje in v društvu smo vsakega novega člana zelo veseli. Na našo povabilo se je odzval tudi predsednik Zveze društev gluhih in naglušnih Slovenije, gospod Mladen Veršič s svojo soprogo. Dogodek se je pričel z nagovorom predsednika društva Franca Forštnerja, nadaljevali smo z izvolitvijo delovnih teles in poročili za leto 2016. Nato so se izvedle volitve. Svoje zaupanje in podporo smo člani znova vložili v Franca Forštnerja, ki je bil izvoljen za predsednika društva. Dobili pa smo novo podpredsednico Milico Krašovec. V upravni in nadzorni odbor ter ostale komisije je bilo izvoljenih nekaj novih članov. Vse funkcije zahtevajo določeno mero odgovornosti in dela. V društvu smo prepričani, da bomo delali še boljše in se trudili članom ponuditi še več.


Pozdraviti sta nas prišla tudi starša naše vrhunske športnice Anje Drev. Povedala sta nam, da je Anja na Svetovnem prvenstvu gluhih in naglušnih alpskih smučarjev v avstrijskem Innerkremsu dosegla dve bronasti medalji. Na ta dosežek smo zelo ponosni in Anji čestitamo za uspeh! Društvu sta se zahvalila za pomoč in podporo.


Po volitvah in razglasitvi rezultatov smo predstavili še delovni in finančni plan za leto 2017 ter zadovoljni zaključili z zborom. Po koncu nas je pričakala še pogostitev.


Nasvidenje do prihodnjič,
Janja Krajnc