ZABAVA OB ZAKLJUČKU LETA


December je čas praznikov in druženja z najbližjimi in tistimi, ki jih imamo radi. Tudi v društvu vsako leto poskrbimo, da je praznični čas prijeten in čim bolj čaroben. Prvo soboto v mesecu smo se v velikem številu zbrali v gostišču Prodnik, v Juvanjah. Na zaključnih družabnih srečanjih nas je vsako leto več, kar je potrditev, da se člani med nami dobro počutijo in se med seboj radi družijo.
Najprej smo poskrbeli, da nismo bili lačni in žejni. Okrepčali smo se z dobro hrano in pijačo. Večerji je sledil kulturni del. Prisotne je najprej nagovoril predsednik društva. Zahvalili smo se vsem članom za kakršno koli pomoč. Prav pa je, da se zahvalimo tudi kulturnikom in športnikom.
Priznanja za šport je podelil predsednik športne sekcije, Aleš Fajfar. Športnika leta sta bila Tadej Enci in Anja Drev. Najboljša ekipa je bila ekipa futsala, med ribiči pa je največ rib ulovil Edin Buljubašić. Ponosni smo, da smo tudi na kulturnem področju bili zelo dejavni. Naši gledališčniki so pod vodstvom Lojzeta Dobovičnika pripravili gledališko igro Hipnotizer. Predsednica kulturne sekcije, Marija Varžič, je podelila priznanja režiserju in scenaristu Lojzetu Dobovičniku in vsem sodelujočim. Naši kulturniki so odigrali skeč o srečanju 4 sošolcev, Irena Papotnik Mulej pa je v kretnji pokazala eno pesem.
Poskrbljeno je bilo tudi za glasbo, tako da smo tudi veliko plesali in se res prijetno zabavali.
Da smo ta prekrasni večer lahko omogočili, smo veliko časa porabili tudi za zbiranje donacij. Nekateri so donirali finančna sredstva, drugi različne izdelke. Ker se je nabralo kar veliko lepih dobitkov, smo pripravili srečelov z bogatimi nagradami.
Predno smo odšli domov, nas je obiskal še Božiček, ki je prisotnim razdelil bombone in nova glasila.
Skupaj smo preživeli čudovit in nepozaben večer. Vesela sem, da smo res ena velika družina in se imamo vedno lepo.
Dragi člani, članice ob prihajajočih praznikih vam želim predvsem zdravja, notranjega miru in osebnega zadovoljstva. V prihajajočem letu pa se že veselim, da bomo skupaj zapisali veliko novih in lepih zgodb.

 

Urška Jakop